Shopping

En till klänning

Igår sprang jag såklart på den perfekta klänningen inne på Galeries LaFayette. En blå klänning i 50-tals stil från Lipsy. Både jag och Christophe var överens om att den passade perfekt på mig så han betalade en del av den eftersom den var ganska dyr. Men varför skulle jag hitta den dagen efter jag beställt en i samma färg från TopShop? Typiskt! Aja, kanske kommer den ändå inte fram i tid. Och om den gör det trots allt så får jag ha den vid ett annat tillfälle.
Ni ska få se den jag köpte på om en dryg vecka! 😉

Jag passade även på att köpa lite goda macarons från Jean-Paul Hévin. De ska jag smaska i mig till söndagsfilmen i morgon kväll, hihi.

Men nu ska jag iväg. Jag har en fullspäckad lördag med vänner och pojkvän. Love it!

À plus!

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.