C'est la vie

Fest eller mysbyxor?


Min utsikt över Avenue de la Grande Armée.


Sallad Manhattan, skitgod!

Idag har jag sprungit(en av gångerna sprang jag faktiskt) de 6 våningarna upp två gånger, så jag gissar att min rumpas muskler kommer göra ont i morgon. Christophe och jag träffades strax innan lunch och åt på Indiana vid Grands Boulevards, sen blev det lite shopping inne på Galeries LaFayette. Har var väldigt tapper måste jag säga. Haha!

Jag fick ett meddelande av Natalie om att hon och två kompisar tydligen ska till Règine ikväll. Jag har aldrig varit där så det vore kul att följa med. Bara det att jag är HELT död. Det enda jag vill göra ikväll är att tvätta bort sminket, byta om till mjukisbyxor och se på film. Hmm, vi får se.

Nu ska jag jobba ett par timmar. Ja just det, ska berätta om det sen!

0

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.