C'est la vie

En liten instickare

Jag försöker bota min huvudvärk med frukt, vatten och alvedon. Och gör mitt bästa att inte böja mig ner för tydligen är det 90 graders vinkel som triggar spänningarna. Någon i huset verkar föresten gå på speed eller något för först var det rave-musik i natt och sen började han/hon för någon timme sen spela samma skit igen. Jag orkar INTE ligga vaken i natt igen. Och framför allt inte lyssna på musik som borde förbjudits för 10 år sedan.

För övrigt så är flingor med banan och hallon bland det godaste som finns. Bara så ni vet.

0

0 kommentarer

 • Madeleine

  Ooooh din frukost ser galet god ut. 3 dagar kvar!!!! Woho! Så skönt det ska bli. Njuta av ledighet (men jag är ju tvungen att jobba lite).
  Hoppas huvudvärken har släppt. Lät riktigt otrevligt.. Annars får du krya på dig. Kramar

 • Livingroom

  Snart bär det av 😊 är det shortsväder?

  har du ngt tips på vart vi enklast hoppar av tåget från cdg när vi ska till metrostationen villiers? Verkar som vi behöver byta en del? Rome är nog också nära verkar det som 😊

  Och om du har inside info om bästa väg till Versailles därifrån vore jag hemskt glad 😊

 • Miss Marie

  Jag hittade hit via In the head of S, och vad kul! Jag bodde i Paris för några år sedan o längtar ständigt tillbaka! 😊

 • Livingroom

  Tack snälla du!! Kan man åka på samma biljett vidare då med
  Metron ifall man tar bussen? Vi tänkte köpa ett femdagarskort som gäller i stan 😊

 • Ellinor

  Usch, känner mig inte heller i toppform. Det kan iofs bero på tre dagars intensivt arbete plus en firmafest och på tok för lite sömn. Men snart är helgen här och då kan jag passa på att ta lite sovmorgon.
  Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.