C'est la vie

Nya länkar


Jag skulle gärna byta ut mitt instängda rum mot en promenad under lummiga träd!

Jag sitter och jobbar. Det är sista veckan på praktiken och jag jobbar på distans eftersom I och C, som driver företaget, är i Sverige och USA. Jag försöker ringa samtal men folk är så otrevliga och ohjälpsamma. Kan de inte bara hjälpa en student att få svar på 2-3 frågor? Varför är det så svårt? Dessutom är jag sjuk och har en huvudvärk som vägrar gå över. Luften i mitt rum är torr och det blir instängt så lätt, vilket bara gör det värre.

Okej, nog klagat. Har ni sett min uppfräschade länklista? Jag har lagt till och tagit bort, samt ändrat de som bytt adress eller blogg. Jag har säkert glömt någon men sen har jag ju minne som en guldfisk med..
Ni får gärna föresten tipsa om trevliga bloggar. Gärna folk som bor utomlands eller resebloggar!

0 kommentarer

  • Malin

    Jag kommer blogga från Washington DC från och med mitten på augusti. Förhoppningen är så klart att det ska bli en trevlig blogg 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.