Restaurants/Bars/Cafes in Paris

Godaste pressade apelsinen

Det var ett tag sedan jag tipsade om en restaurang eller café här i Paris, men igår hamnade jag på ett trevligt ställe som jag ville dela med mig av. Christophe och jag bestämde oss för att lämna hemmets trygga vrå och ta oss iväg till Marais på sena eftermiddagen. Vi mötte en kompis vid Place de Vosges och satte oss på en trevlig restaurang precis intill med Happy Hour, serviceinriktad personal och den godaste färskpressade juicen jag någonsin fått serverad i denna staden. Vill man äta där så är priserna ganska normala och deras klassiska franska kök varvas med sallader och pastarätter. De har även brunch på söndagar som jag är sugen på att testa.

Adressen ser ni på kvittot! Närmsta metro är Bastille eller St Paul.

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.