Things I like,  Vardagslyx

En låda fylld med ätbar extravagans

För den som följer bloggen slaviskt (jag förutsätter att ca 95% av er gör detta – de övriga fem procenten vet inte vad de missar när de är ute och lever life), så la jag som bekant upp en riktigt cliffhanger häromdagen. Ja vad gömde sig egentligen i den där lådan? Låt oss kika på det i sedvanligt bloggformat som bygger på att ni som läsare ska bli så avundsjuka som det bara går på min överdådiga och gourmetfyllda tillvaro. Okej?

Mvh / ödmjukbloggare_84

Jaha. Vad har vi här då? Hmm, någonting från Paris. Kan det vara ätbart?

Kan du gissa nu då?

Ja men titta här då. Macarons!

Och så två typiska bloggbilder till. Kommer jag undan med att jag faktiskt roas av att fotografera?

Jag älskar för övrigt när vänner kommer på besök och har med sig presenter som innehåller smör och socker. Det finns inget bättre.

Mer än halva innehållet i lådan är dessvärre uppätet vid det här laget, men tre stycken ligger i frysen och väntar på att närvara vid en lyxigare fikastund. Det finns bara en nackdel med det hela: när de är slut så kan jag inte knata bort till Jean-Paul Hévin’s butik på rue Saint Honoré för att köpa fler. Jag får nog bjuda hit mina Paris-vänner lite oftare. Sådär varannan vecka.

​Idag vaknade jag till ett vitt landskap. Malmö har äntligen fått en rejäl dos med snö och även om det medför viss problematik i trafiken så måste jag erkänna att jag blev barnsligt förtjust när jag öppnade persiennerna i morse. Sedan kunde det såklart gärna ha kommit i december eller januari i stället, men jag köper det ändå. Nu ska jag byta om till träningskläder och strax bege mig ut i snöyran igen. Efter yogan blir det mysig filmkväll hos en kompis. Jag jobbar i morgon också men på fredag har jag tänkt vara ledig. 

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.