C'est la vie

Tisdagslista


Hur mår du idag?
Övervägande bra, trots en smått kaotisk dag på jobbet. Har ont i hela kroppen efter söndagens träningspass. Det är sådär att det gör ont i magen att nysa och det är jobbigt att sätta sig ner. Jag minns knappt ens sist jag hade såhär gedigen träningsvärk. Det måste ha varit efter att jag provade Bootylicious på Sats första gången. Då kunde jag inte gå ner för trapporna på jobbet de nästföljande tre dagarna.

Dagens bästa?
Att jag tog tag i ett problem direkt och stod upp för min sak. Plus att min lägenhet är så himla varm och gosig trots att det blåser iiiiskalla vindar utomhus. Så himla tacksam för mitt hem just nu.

Dagens sämsta?
Att dagen inte riktigt gick så som jag hade hoppats, och mot slutet av dagen började bägaren rinna över. Så efteråt stegade jag till expeditionen och sa vad jag kände och tyckte inför en väldigt förstående kvinna. Det var så befriande och förhoppningsvis kommer det leda till en mer harmonisk morgondag. Sedan är jag lite bitter över att jag är så dålig på att hålla mina växter vid liv. Det kvittar hur jag vattnar dem, ändå dör de så småningom.

Varför vill inte denna planta leva och frodas? Det är konstiga vit-gula grejer i jorden. Kan det var det?

Vad åt du till frukost?
En smörgås av mitt hembakade bröd (recept här!) med rökt skinka, ett kokt ägg och ingefärste. Jag brukar inte dricka te på morgonen (eller överhuvudtaget egentligen), men nu när det är så kallt värmer det upp kroppen sådär skönt.

Vad har du på dig?
Mina jeans från Filippa K som inte sitter åt någonstans, en nopprig men underbart skön ulltröja från & Other Stories och missfärgade raggsockar. Det hela ackompanjeras av flottigt hår och mörka ringar under ögonen. Otroligt inspirerande om jag får säga det själv. Funderar på att lägga upp outfiten à la editorial i femton olika vinklar. Vad sägs?

Har du några smycken på dig?
Ett par örhängen från Pilgrim som jag fått i present och min armbandsklocka från Marc by Marc Jacobs. Den senare var en present till mig själv när jag fick fast anställning på mitt fd jobb i Köpenhamn. Det gäller att fira alla framgångar.



Vad lyssnar du på idag?

Just nu på Neil Youngs album Harvest.

Vad längtar du efter?
Våren! Fast just nu allra mest till semestern i Spanien om tre veckor. Det ska bli härligt! Längtar även efter mina små brorsbarn som jag inte träffat på länge. Måste nog ringa brorsan och styra upp någonting. 

Dagdrömmer om tapas, mañana och en nyans brunare än likblek…

Vem sov du senast med?
Med min kompis P som var på besök, fast hon sov på soffan så jag vet inte riktigt om det räknas som att sova med. Jag delade dubbelsängen med syrran när jag sov över där så det var väl henne jag sov med sist.

Vad köpte du senast?
Mat på ICA. Fast det låter tråkigt så jag säger; den fina klänningen jag köpte i söndags på 70% rea.

Vad ska du göra imorgon?
Jobba på dagen och på kvällen ska jag testa på min kompis Louise yogapass som hon håller i på Kockums.

Nu väntar jag bara på en festinbjudan. *blink blink*


Nu ska jag laga lasagne. Mums! Tycker ni förresten att sådana här listor är roliga? Jag gör dem inte så ofta för jag tycker själv att de kan bli lite tråkiga. Nu har jag dock inte ork till annat.

Som avslutning kommer några memes jag hittade på Pinterest.


*facepalm*


0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.