C'est la vie

En himmelsk drog

 

Jag kom fram till Paris igår utan några förseningar. Jag har förresten kommit på en sak som sparar 20 min av min tid i säkerhetskontrollen. Om man går upp via SAS-terminalen, alltså från vänster håll, så är det mycket mindre folk på den sidan. Jag flyger ofta med Norwegian och där borta är det alltid en miljon människor, så jag gick nu tillbaka till terminal 1 och upp för trappan. Blev slussad till fast track och var genom säkerhetskontrollen på 3 min. Älskar sådant.

Det var förresten ett helt fantastiskt rött dis från solnedgången under flygningen så jag var bara tvungen att ta ett kort. Är det inte vackert? 

 

Jag landade strax efter kl 21, tog flygbussen till Étoile och sedan metron hem till Natalie. Jättemysigt att ses igen. Vi stannade uppe en stund och snackade, men båda var trötta så vi gick och la oss tidigt. Idag började vi med frukost tillsammans innan hon cyklade iväg till jobbet. Själv ska jag strax ut för en löprunda. Det är blå himmel här och det lovas 22 grader under dagen. 

 

Åh, vad jag känner mig tillfreds just nu. Att vara här är som en naturlig mix av valium och LSD. Inte för att jag någonsin testat droger, men jag gissar att det skulle ge ungefär samma effekt. Jag känner mig både lugn och exhalterad. 

 

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.