Paris

When in Paris

 

Här är några bilder från min fredagsförmiddag. Jag sprang en runda i Jardin des Tuileries och längs med Seine. Ibland kom jag på mig själv att le alldeles fånigt. Det känns med andra ord helt underbart att vara i Paris igen. Det är som att komma tillbaka till sitt barndomshem och finna att allting är sig likt. Den där känslan som bara infinner sig när jag är här. Det är fint som snus. Efter jag sprungit så satte jag mig en stund och solade i en av stolarna i parken vid Louvren. Det är så härligt att bara insupa atmosfären här. Och ja, jag är helt in denial inför det faktum att jag hatade atmosfären här för ett år sedan, men fördelen med att komma hit som besökare är att man slipper vardagsstressen i staden. Inget kan störa mitt lugn.

 

Nu ska jag bort till Hôtel de Ville och möta upp med min moster och hennes vänner som landade på Charles de Gaulle i morse. Vi ska äta lunch på ett ställe vid Temple. Jag tror nästan att det får bli ett glas vin till maten. För så gör man ju i Paris. Hehe.

 

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.