Paris

Rainy Paris

 

Igår regnade det till och från hela dagen. Typiskt Paris-väder. För mig gjorde det inte så mycket. Till lunchen mötte jag upp med min kompis Andrew vid Odéon. Han tog med mig till ett riktigt trevligt ställe nära Cluny-Sorbonne där vi satt på uteserveringen i några timmar medan regnet öste ner utanför. När det blev uppehåll så gick vi till ett café i närheten för en kaffe. Vid halv fyra skiljdes vi åt för att jag skulle möta Naomi för lite shopping. Jag provade en kjol och en topp men köpte ingenting till slut. Egentligen vill jag köpa ett par pumps så det tänkte jag kolla efter sen.

Lördagskvällen spenderades med en annan fd kollega, och numera vän. Phoebe och hennes kille bjöd hem mig på middag där jag blev bortskämd med anka och haricots verts. Himla trevligt måste jag säga. 

 

Nu ska jag göra mig i ordning för att åka och möta Sara för brunch. Vi ska bara bestämma var.

 

0

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.