Paris

I can read between the lines

 

När jag bodde i Paris hade jag perioder då jag läste mycket. Jag läste överallt, och främst på metron. Det var så skönt att sitta där med en bra bok för det var som att jag kunde stänga bort all stress som staden ibland gav. Jag brukade gå mellan metrolinjerna, till och med på gatan, fullt koncentrerad på historien i boken. Jag kom på mig själv att göra samma sak igen igår. Det fick mig att sakna den vardagsföreteelsen lite. 

 

Tänk att jag är ledig en måndag. Det är så himla lyxigt! Naomi och Charles har åkt till jobbet och jag ska göra mig i ordning för att ta till vara på dagen. Det regnar idag igen, så först ska jag åka bort till något café och käka frukost, sedan blir det nog lite shopping. Vad kan man annars göra i detta vädret? Det är tur att det inte blåser som i Malmö/Köpenhamn. 

 
0

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *