Travels

Packat och klart

 

Nu är resväskan packad och klar för fem dagars semester. Jag är på väg till kontoret först för att jobba, men från kl 17 ikväll så stämplar jag ut och ställer mailen på out of office i fem dagar. Jag längtar så mycket efter Paris! Jag saknar staden så det nästan värker i själen och ser verkligen fram emot att umgås med mina vänner, njuta av god mat och strosa runt. Dessutom ska jag träffa C’s föräldrar som jag inte hann träffa sist. Min faster har, av en ren slump, bokat en resa till Paris samma helg med några väninnor så jag ska visa dem några av mina smultronställen också. 

 

Just det. Jag måste tipsa om min nya parfym som jag köpte på taxfreen när jag åkte till Helsingfors. Min gamla var slut och den här var inte så dyr(jag skulle aldrig i mitt liv spendera över 700 kr på en parfym). Jag är ganska känslig mot starka dofter, men den här från Gucci doftar friskt och har en mild blommig underton. Flora Magnolia heter den.

 

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.