Hanoi,  THROWBACK,  Travels

Jag skulle trivas bättre där

 
 
 
 
 

Om jag hade fått lov att välja helt fritt idag och kunnat förflytta mig vartsomhelst i världen så hade jag kanske hellre ätit en god brunch på ett av de trevliga kaféerna i Hanoi i stället för skolmat. Druckit en perfekt skummad cappuccino (usch vad det lät bloggigt – förlåt!) i stället för bryggkaffe. Bilderna är från en frukost i Hanoi och Lifted Coffee and Brunch. Det var riktigt mysigt att sitta där på balkongen och titta ner på den röriga trafiken.

I stället sitter jag här i soffan på jobbet och räknar ner tiden tills jag slutar jobbet. Nu låter jag väldigt neggig men jag sov nämligen tre timmar i natt – förvisso helt självförvållat eftersom att jag satt uppe till sent och pratade om livet med en vän – och lider av grav PMS för tillfället. Inte alls en bra kombination. Just idag känner jag att det inte är roligt att vara vuxen och tvingas vara ansvarsfull. Eller leva i Sverige i januari för den delen. SMHI visar grå moln och minusgrader 10 dagar framåt. Dagens mest produktiva bedrift var att hitta på ett ord värt 16 poäng på Wordfeud. Jag ska sitta barnvakt en stund efter jobbet men sedan får jag åka hem och tillbringa kvällen med att titta på ”Ring min agent!” och äta saltlakritskolor.

Plikten kallar. Ciao!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.