Weekend

En bättre lördag

 

 

Nu får nog till och med jag erkänna att sommaren har kommit till Malmö. Idag hade vi 25 grader och trots att jag var smått bakis så bestämde jag mig för att spendera eftermiddagen i parken. Jag köpte en islatte och tog med mig den där Vanity Fair-tidningen jag köpte i Paris i april, men som jag ännu inte tagit mig tid till att läsa. Jäklar vad varmt det var. Sådär lagom skönt att man slapp svettas. Jag föredrar det framför 35 grader då mna liksom smälter bara man är i solen i tio minuter.

 

Först gick jag ut i byxor, men jag var tvungen att åka tillbaka och byta om till shorts. Faktiskt första gången för i år som jag gick ut i endast shorts och ett linne. Hör och häpna allihopa, men jag låg faktiskt i parken och solade i bh. Ja ni läste rätt. Den var svart och hade lika gärna kunnat vara en bikini-överdel, men ändå. Jag måste erkänna att det är fantastiskt att bo i ett land där det går att göra så utan att känna sig illa till mods eller utstirrad. Det är jag riktigt tacksam över. Efter att jag legat i parken ett tag cyklade jag in till stan och gick upp på Sophias jobb för att köpa ett par pyjamasshorts på rean. Sedan köpte vi varsin mjukglass och satte oss vid kanalen en stund. En himla bra dag alltså, trots att jag var bakis.

 

Nu kommer snart min kompis Julia hit. Vi har varit bortresta i omgångar och inte haft tid att umgås på ett tag, så det ska bli trevligt att hänga lite. Jag tittar faktiskt på kungabröllopet samtidigt som jag lagar mat. Herregud alltså, hennes klänning. Så vacker.

 

 

English translation:

Summer is finally here and even I can admit that it’s warm enough to wear shorts and a tanktop. I spent my afternoon at the park and after that I did some shopping with a big discount. I finished off my day with an ice cream by the canal here in Malmö. A perfect Saturday.

A friend of mine is coming over for dinner tonight so now I will turn off the computer get the food ready.

 

Have a great evening everyone!

 

0

0 kommentarer

  • Ellinor

    Underbart är kort skulle man väl kunna säga…Efter en hyfsat fin försommarvecka nådde allting sin kulmen under fredagen. Vi nöjt av en sen kväll utomhus med både grill och livemusik (tjuvlyssnade ovanför Ullevi). Lördagen började bra men sedan mulnade det på och under kvällen kom regnet. Nu är det åter igen blåsigt och kallt. När skall den där sommaren egentligen komma för att stanna undrar jag!? Min semester närmar sig med stormsteg och då vill jag ha soligt och fint… Låter i alla fall som en underbart härlig lördag! Hoppas att söndagen varit fin den också. Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.