Shopping

Same same but different

 

 

Jag blev så förälskad i mönstret på min klänning, så jag var tvungen att även köpa byxorna i samma mönster. Perfekta byxor som man kan ha både till vardags och vid lite festligare tillfällen. Dessutom är det så himla sköna så att jag hade kunnat ha dem på mig jämt. Jag kan förresten tipsa på att de har börjat med rean& Other Stories. Den svarta klänningen jag köpte samtidigt med den blå är såklart på rea nu, 50 %. Jag har inte ens använt den men det är för sent för att byta den. Dessutom hittar jag inte prislappen. Haha, så himla typiskt min otur!

 

Om det var sydeuropeisk sommar igår, så är det äkta svensk sommar idag. 16 grader och halvmulet. Det ser mörkt ut för resten av veckan, så solbrännan jag byggde på igår lär ju försvinna tills nästa högtryck kommer. Nu ska jag gå ner till tvättstugan och se om det möjligtvis finns en tid. Träna hade jag tänkt också, men det får nog bli lite senare. I morgon ska jag upp extra tidigt eftersom jag ska åka till kontoret i Karlshamn tillsammans med min chef. Vi har ett möte där kl. 9 så han kommer och hämtar upp mig med bil 06.45 (?), vilket betyder att jag måste gå upp kl 05.45. Usch och fy så tidigt. Jag är verkligen ingen morgonmänniska.

 

Btw, så har jag skrivit ett inlägg om Paris som kommer upp lite senare idag. Jag kan avslöja så mycket som att det handlar om vad som är bra och mindre bra med Paris. För den som är intresserad av det.

 

 

English:

I fell in love with the pattern on the dress I bought at & Other Stories about a month ago, so I had to buy the pants as well. They are so comfortable that I could even use them as pj’s. 

Today the real Swedish summer has made an appearence. 16 degrees and partly couldy. The tan I was working on yesterday will probably be gone by the time we get those 20+ degrees back. Today I have some stuff to do, like laundry and gym. Tomorrow I have to get up really early as I am going to our Sweden office with my boss. I cannot wait until my alarm goes off at 5.45am…

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.