Beauty,  Vardagslyx

Treat yo self

När det är vinter, kallt och det inte känns som att någonting annat än kvittrande vårfåglar kan pigga upp, då finns det bara en regel att följa…

Att unna sig någonting fint ✨

//When it’s winter, and cold, and you feel like nothing but spring can cheer you up. Then there is only one rule to follow…

Treat yo self

Just det gjorde jag häromveckan när jag köpte ett väldigt fint och dyrt läppstift till mig själv. Kanske inte vad alla skulle unna sig, men jag är ju tjej och jag gillar läppstift. Jag har velat ha den här korallrosa färgen sedan jag kom hem från Kapstaden i april men har inte haft råd att lägga pengar på läppstift i 300-kronors klassen. Dessutom var den omöjlig att få tag på i taxfreen. Med en bonuscheck på Åhléns blev den inte fullt lika dyr som ordinarie pris.

Den med tränat öga ser att det kommer från serien Rouge Dior och just denna heter ”READY”, med nummer 642. Den är mer eller mindre gjord för mig. Det är som att mitt undermedvetna tyckte att vi skulle passa ihop. Ett perfekt läppstift för det nya året, och en påminnelse om att ta mindre tid på mig att bli redo.

//So I did. I bought myself a very expensive and pretty lipstick. Well because, I am a girl after all. I have literally been wanting to get this peach-pink shade from Rouge Dior since I got back from Cape Town i April. I’ve been trying to find this exact colour on taxfree but it was nowhere to be found. When I had a 50 SEK discount check at a department store, I felt like I had to go for it.

It has number 642 and is ironically enough called ”READY”. It must have been my sub-conscious that figured that we should pair up. The perfect lipstick for this new year, and a reminder for me to get ready faster. I’m not exactly known as the person who is always on time and ready to go.

Såhär ser jag ut idag. Efter tre dagar i pyjamas, med ovårdat hår och utan smink bestämde jag att det var dags att återfå lite färg i ansiktet. Jag älskar att gå osminkad men jag hatar också att gå runt som en blekfis 6 månader om året. Särskilt när det är så grått och trist ute.

På tal om redo. Dags för mig att bege mig ut i det tråkiga vädret. Först behöver jag en kopp kaffe och sedan har jag några ärenden att bocka av från listan. Vi ses på stan i mina färgglada läppar!

//So today I’m looking like this. After three days in my pj’s, messy hair and no make-up I decided to put some colour to my face. I love not wearing make-up but I also hate looking like 50 shades of pale. Especially when everything outside is either grey or brown.

Speaking of ready. Time is ticking and I need to head out. First I need a cup of coffee, then I have a few errands to run and some things to buy. It’s not the most fun weather outside but at least I have my colourful lips.

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.