Weekend

Eiffel Tower x 3

 

 

Igår kväll hängde jag med en av mina kollegor och några av hans vänner till Canal St Martin. Det var trevligt, men en typisk sådan kväll där jag kände mot slutet att jag borde tagit sista metron hem i stället för att stanna kvar ”bara för att”. Vi var så många så det blev svårt att komma till skott om var vi skulle gå, och sedan åkte vi långt för att ta oss till en bar som sedan visade sig vara på väg att stänga. Där splittrades vi och några av oss hamnade på ett brasserie medan de andra satte sig vid kanalen. Vi gjorde dem sällskap ett tag men till slut kände jag bara ”nej nu vill jag hem till min säng”. Det där glaset vin jag drack två timmar tidigare hade börjat avta och jag kände mig bara trött. Till slut tog jag nattbussen hem och somnade någon gång efter tre.

 

Om en stund ska jag iväg ner till Ile St Louis för brunch med Javier och Ariane. Jag har inte träffat dem på länge så det ska bli riktigt mysigt! Egentligen hade jag planer i eftermiddag men de blev inställda, så jag tänkte passa på att gå till gymmet i stället.

 

 

Bilderna är förresten inte från igår utan från i onsdags när jag träffade några vänner på Champs de Mars för picknick och kubb. Det är svårt att hålla sig frånw att ta ett par kort när man befinner sig inom synhåll från Eiffeltornet.

 

 

 
0

0 kommentarer

  • Emelie - Lever drömmen i Paris!

    Jo, ibland umgås man lite extra bara för att. Lätt att det blir så, bara för att man planerat något. Försöker också lära mig att känna av mer innan.. Underbart fina bilder, förresten. 😊

  • Christine&Paris

    Åh jag vet tyvärr inte. Har bara bott på hotell två gånger i Paris och kan inte rekommendera något av dem, haha. Men kolla på hotels.com eller booking.com och sikta in på områden som ligger nära metrostationerna Villiers, Victor Hugo, Ternes, St Augustin, Notre Dame de La Lorette, Lamarch-Clignancourt, La Motte Piquet-Grenelle, Les Sablons, Sentier eller liknande. Där är det ganska mysigt och inte så turistigt, inte för livligt men ändå fullt av butiker, caféer och restauranger. Sedan får ni välja lite efter var ni vill bo och ta det som känns mest prisvärt och fått bra recensioner. Sedan kan ni även kolla på hotellkedjor som Mercure och Best Western. Brukar vara säkra och fräscha kort 😊 Lycka till! Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.