Weekend

Sales shopping & Macarons

 

 

Efter brunchen tog jag en runda i Marais för att kolla in sista rean. Jag hittade en så himla fin långkofta på LOFT som var exakt en sådan jag letat efter sedan i våras, men när jag skulle betala såg jag att den redan var noppig på ärmarna. Det kändes inte som ett bra tecken så jag lämnade kvar den i affären. Det var lite synd, men jag får väl leta vidare. Däremot kom jag hem med några andra reafynd som jag är väldigt nöjd med. I slutet av sommaren måste jag försöka sälja gamla kläder på loppis. Jag har massor med plagg som bara ligger och samlar damm.

 

Jag gjorde en god sallad till middag bestående av bl a mozzarella (guds gåva till människan), fikon, tomat och parmaskinka, och tänkte nu se lite på en serie medan jag smaskar i mig några macarons.  

 

Vad har ni gjort i helgen förresten? Berätta! Jag saknar era kommentarer.

 

 
0

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.