C'est la vie

Efter fem ombyten


Topp från Petit Bateau(här är det i alla fall inget fel på kvaliteten), skärp från MQ, jeans från Cubus och blå Converse.

Ja, alltså kamerakvaliteten är verkligen inte bra inomhus en grå och molnig onsdag. Så här fick jag se ut idag efter fem ombyten. Jag vet inte om det är vädret eller bristen på organisering i min garderob men inspirationen tryter varje morgon jag ska komma på någonting fint att klä på mig.

Men eftersom jag bänkat mig på biblioteket så är bekvämlighet att föredra framför trend. Just nu håller jag på att maila företag och söka praktikplatser. Jag har redan fått svar. I och för sig bara att han skulle skicka mitt mail vidare men att bossen tar sig tid att svara efter 5 minuter är ju ett gott tecken. Positive thinking.

Nu ska jag jobba på här en timme till innan det blir dags för lunch. Ta ta!

0

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.