C'est la vie

Eat Cake for Breakfast

 

God morgon mina vänner! Hur mår ni denna tisdag? Själv är jag trött som bara den. Det känns som att jag aldrig kan lägga mig i tid på vardagar. Jag är en riktig nattuggla och har svårt för att komma till ro på kvällen. Igår när jag låg i sängen försökte jag till och med meditera, hehe. Jag är dessutom lite nervös inför i morgon för då har jag min yearly appraisal, alltså det årliga medarbetarsamtalet. Jag förberedde mig lite igår så förhoppningsvis så ska det kännas bra i morgon.

Jag tänkte försöka hinna tillbaka till Malmö för att gå på Bodybalance. Jag tänker att det kan vara en bra grej för att mentalt förbereda mig och hitta mitt inre lugn. Finna den där självsäkra Christine som behövs inför ett sådant samtal. Vi är snart på København H så jag ska äta min macka som jag hann göra innan jag gick hemifrån. Oftast brukar jag äta på jobbet men vissa mornar är verkligen min blodsockernivå på noll när jag väl sitter på tåget.

 

Förresten. Senare idag kommer ett inlägg som jag tror att ni kommer gilla. Ni får följa med under en dag i Paris. Så kika in i eftermiddag/ikväll! 

 

0

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.