C'est la vie

Today’s office

 

Idag har halva vår avdelning möte ombord på båten nästan hela dagen. Vi har ett stort konferensområde där vi ofta har interna möten eller konferenser, men det är såklart till för externa kunder också.

 

Jag tycker att det är skönt ibland att komma ut från kontoret och byta arbetsmiljö. Dessutom har de kakor där och kaffet är mycket godare än i huset. En kaka kan väl inte skada? En liten. Okej, jag erkänner. Jag har nog ätit minst fem. Nu har vi precis ätit lunch i den italienska restaurangen med pizza till huvudrätt och tiramisu till efterrätt. Det är sjukt gott kan jag meddela. Särskilt tiramisun, som jag tänkte fota, men jag hann inte innan den slank ner i magen. 

 

Alright, dags att återgå till mötet!

 
0

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *