C'est la vie

Du kan inte lura mig gosse, jag inga konster tål


Min nyttiga middag

Mina ögon går i kors. Och tvärs överallt. Ser dubbelt gör jag med och orkar varken lyssna, koncentrera mig eller tänka. Jag pratade nyss med Christophe på skype och till slut fick han nog och sa att vi lika gärna kunde lägga på, haha! Jag har liksom ingenting att säga. Jag är med andra ord VÄLDIGT trött.

Efter skolan var jag hemma i 20 minuter bara för att stressa iväg igen för att jobba. Jag har nämligen fått ett extrajobb verkar det som. Har provat lite och ska jobba igen på onsdag. Så vi får se hur det går.

Efter det så gick jag in på den lilla Ica-butiken som ligger vid busshållplatsen för jag hade inga kontanter till bussen. Jag bad om att få ta ut 100 spänn(på ica kan man ta ut pengar utan att handla något, för er som inte visste) men precis när jag godkänt beloppet så ser jag att det står 102 kr. Så när han ger mig hundralappen så frågar jag varför det stod 2 kr mer. Då påstår han att det inte alls gjorde det och visar mig datorskärmen i kassan. ”Jo men det stod ju 102 kr”, sa jag då. Så förnekar han det ett par gånger. Sen helt plötsligt så ändrar han sig och svamlar något om att han måste dra så för annars blir det 98 kr eller att det var någon slags avgift eller liknande.
Que? Då blev jag fan förbannad för det var uppenbart att han försökte lura mig. Jag var trött och hade ont i huvudet och då blir jag bitchig. Då jävlar fick han veta var skåpet skulle stå ;-P
Sen sa han ”okej okej, ta de två kronorna då”, som att jag var löjlig och hade fel. Haha!

Normalt sett hade jag inte brytt mig. Om t ex det var en trevlig person i kassan som råkade ge mig två kronor för lite. Jag har själv gjort fel när jag jobbat i kassan. Men han var en sjukt dryg jävel som gav dåliga vibbar redan när jag klev in i den skitiga lilla butiken. Han ville lura mig och insåg nog inte att jag var smartare än han var. Tänk er 2 kr av varannan kortkund. Det blir en hel del i hans kaffekassa! Ibland så tänker man ju inte på vad det står utan trycker bara på ok. Och i längden blir det bedrägeri.

Kollade kontot nu. Mycket riktigt så hade det dragits 102 kr.

Nu orkar jag inte sitta upp mer. Ska lägga mig under täcket och kolla på ett avsnitt av HIMYM och sen sova.
Ciao!

0 kommentarer

 • Maria

  Hej! Oj såg precis en gammal kommentar du lämnat hos mig för en sådär 10 dagar sen, hehe.
  Plugget går bra, liite svårt att hinna med allt ibland bara eftersom jag jobbar också. Gör typ bara de obligatoriska uppgifterna. Hur går det själv?
  Jag såg att du var i Paris, jag jobbade alla dagar du var här så hade nog ändå inte hunnit ses:/ Vi får absolut ta och försöka nästa gång du kommer!
  Kram

 • Christine

  Anna(vem Anna är detta föresten? Det är två Anna utan mail eller blogg med två olika ip-adresser som kommenterar): Skymf? Vem använder sådana ord egentligen? Haha! Och vem fasen är Martin? 😉 Ja det var verkligen en skymf för honom. Jag sänkte honom totalt…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.