C'est la vie

Ofrivilliga utgifter

Beställde precis kursboken för marknadsföringskursen vi går nu. Fy faen vad dyrt det är med kurslitteratur! 395 spänn kostade den och då var det den billigaste. På vissa ställen kostade den 500 kronor. Min resa till Paris(dags för nedräkning btw, om två veckor har jag landat vid denna tiden!) kostade mig bara någon tia mer. Normalt eller?! NEJ. Varför så dyrt när studenter är fattiga?

Efter skolan blev det en liten fika med Stina och Sandra, som ändå var i närheten, och sen drog jag till gymmet. Det blev 30 min kondition och sen lång och ordentlig styrketräning. Kändes så bra för jag gav verkligen allt. Var röd som en tomat i ansiktet, så ni kan ju gissa hur hårt jag körde. Haha!

Nu kollar jag på desperata hemmafruarna och efter det tänkte jag söva mig med att plugga lite på omtentan på fredag. Jag var i Paris när de andra hade den så jag får göra den nu i stället.

0 kommentarer

  • Ellinor

    Kurslitteratur är verkligen ingen rolig utgift…med tanke på att vi är just studenter så kan man ju undra varför de inte tänker på det när de sätter priset. Inte heller verkar lärarna tycka att det räcker med en bok, nejdå, gärna flera. Rekordet är nog 9 böcker i en kurs på 7,5hp…alla obligatoriska såklart 😋

    Ser fram emot att träffa dig när du kommer ner igen 😊
    Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.