Fun stuff

Let’s bowl let’s bowl let’s rock n’ roll


Godaste drinken jag druckit på flera år. Vaniljvodka is the shit. Ni ser även min lördagsmiddag där. Jag fick ju med en grönsak där i drinken 😉


Heja heja!


Hmm, vilken ska jag ta för att minska risken att göra bort mig?


Sandra var frustrerad


De har en spelhall på Big Bowl med så vi gick tillbaka till tonåren och lekte lite 😛 Här åker stina skidor i högklackat. Det gick sådär…

Lite bilder från bowlingen i lördags. Vi var ett härligt gäng med danskar, några värmlänningar, en skåning med risksvensk dialekt och en borlängare. Ett under att vi alla förstod varandra. Eller det gjorde vi ju i och försig inte hela tiden. 
Föresten, varför måste bowlingskor vara så grymt fula? Det är ju nästan så man skäms trots att alla har likadana skor.

Jag hade hur som helst en riktigt trevlig kväll. Jag glömde helt bort att jag hatar ”Alors on danse” och fann mig själv stå och dansa till den. Då är stämningen på topp, haha.
Och jag måste säga att personalen var riktigt trevliga. De hade så hög musik att jag fick ont i öronen eftersom att högtalaren satt precis vid oss. Men då var de så förstående och sänkte.

Har ni hört att det numera är inne att förlora i bowling? Jodå, det finns med på inne-listan i nya Veckorevyn. Jag lovar.

0 kommentarer

  • Ellinor

    Vilken kanonkväll! Även fast jag är sämst på bowling så tycker jag att det är jätte roligt, särskilt om man är ett härligt gäng.
    Kram

  • Samantha

    Haha, jag var också å bowlade i lördags! Alltså, det här är ju en sport där allt handlar om tur eller styrka. Ingen teknik här inte. Haha (bitter för att jag gick från bäst till sämst)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.