C'est la vie

Kunskap


Bild från i lördags när jag och Stina promenerade in till stan

Dagar som denna gillar jag hösten. Knappt någon vind, härligt soligt och krispigt frisk luft. Tänk om alla dagar kunde vara så i oktober-november?

Idag har jag lärt mig en hel del i skolan. Det finns mycket man inte vet här i livet. Tydligen. Trots att man gått runt i 20 år och lärt sig en massa om allt möjligt. Och det är så roligt att lära sig mer än det man redan vet! Det är häftigt hur mycket kunskap människor sitter inne med. En sak är säker, jag ska börja läsa tidningen oftare. När jag jobbade så var det standard att läsa metro på bussen på väg till jobbet. Eller hem. Nu cyklar jag och då blir det lite knepigt. Inte minst farligt. Men sen händer det ju också bara tråkiga och hemska saker. Det är så deppigt att läsa om dödskjutningar, stackars oskyldiga som bombas eller bortskämda och lata fransmän som strejkar bara för att de måste jobba tills de är 62 i stället för 60 år. Suck och åter suck.

Nu ska jag vika min tvätt(nej jag har inte gjort det ännu, rafsar fram det jag behöver då och då liksom…) och titta lite på HIMYM. Om en knapp timme ska jag åka mot jobbet.

0

0 kommentarer

 • Ellinor

  Du är så fin i din poncho! Står i valet och kvalet huruvida jag ska lämna tillbaka min vinterjacka och go for a cape istället…är dock väldigt frusen av mig och har bara hittat tunnare varianter hittills…

  Kram

 • Nina

  Fin outfit tjejen! Visst har vi haft några underbara höstdagar, njuter för fulla muggar på min lunch med prommisar 😊 (nästan varje dag iaf)

  Kram N.

 • Nina

  Fin outfit tjejen! Visst har vi haft några underbara höstdagar, njuter för fulla muggar på min lunch med prommisar 😊 (nästan varje dag iaf)

  Kram N.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.