C'est la vie,  Tankar & Funderingar

Du är underbar ♥

IMG_2230Såhär glad är jag över att just DU kikar in här varje dag! 

Vet ni. Jag har tänkt på en sak. Med risk för att bli stämplad som cheezy här. Hur lyckligt lottad jag är. Här har jag bloggat i flera år (nio för att vara exakt… hujeda mig! någon som varit med från allra första bloggen?) och under de åren så har jag fått så himla många snälla, insiktsfulla, intelligenta, omtänksamma och genomtänkta kommentarer från er. Av alla dem så är det kanske 0,0002% som har varit mindre trevliga, eller elaka. Om ens det? Jag kan bara minnas fyra-fem tillfällen då jag har fått elaka kommentarer. Dessutom tar ni er tid för att skriva utförligt, dela med er av era erfarenheter, lyfta upp mig när livet går i motvind och ge mig komplimanger som får mig att le. Ni skulle bara veta hur några ord eller meningar kan göra hela min dag. Vissa gånger blir jag uppriktigt rörd och andra gånger skrattar jag högt.

Samtidigt kan jag läsa vissa bloggar där skribenten i fråga bara får kommentarer om att de har fint hår, eller en söt väska som personen ”bara måste få veta var den är köpt”. Jag kan tycka att det är lite sorgligt på något vis. Många större bloggare väver in lite personlighet i sina texter men ändå är det enda som alla läsare ser kläderna eller håret. För att inte tala om all obefogad och elak kritik som många större bloggare får stå ut med. Personangrepp, hot och falska rykten. Jag bryr mig inte så mycket om vad ni tycker om mitt utseende (även om jag såklart blir superglad när jag får komplimanger av den sorten också) för mitt utseende är bara ett skal av mig. Det är när jag får uppmuntran eller beröm för det jag förmedlar som mitt självförtroende får sig en skjuts. Så mer nätkärlek till alla tycker jag!

Vad jag vill säga med detta är hur fint jag tycker att det är att jag faktiskt har så underbara läsare. Som verkligen läser det jag skriver, och som själva låter sin härliga personlighet eller sitt goda hjärta lysa igenom i kommentarerna. Det kommer jag aldrig ta för givet. Så TACK för det. Jag menar det allra ödmjukast. Ni är bäst! ♥

Ha nu en riktigt SMASHING tisdag! *fem pussande emojis med rött hjärta*

 

//You know what, I’m so happy for all the people visiting this blog everyday. To have such sweet, smart, insightful, thoughtful and cool readers is not something I take for granted. I get so much love back and it makes me want to continue writing. I wish all bloggers were this lucky because there is so much hate, envy and bitterness out there. So many bloggers have to put up with the most outrageous comments and threats. I hope this will change with time but for now I think we really need to be aware of what we write online. Just because it’s not face to face, it doesn’t mean that it doesn’t affect the person behind the text or picture. 

I’m so humbly grateful for all the love that it makes me smile and laugh everyday ♥

0

0 kommentarer

 • Emelie

  Jag vet inte mer vad jag ska skriva än massa massa hjärtan: <3333333 Men du, du förtjänar all blogg-glans du kan få! Du har förtjänat dina kommentarer, kom ihåg det. 😉

 • sandra

  Den där känslan låter lätt cheesy ja, men den dyker på mig rätt ofta också. Tänk att en fått lyxen att omge sig med vettiga och varma människor en aldrig ens träffat!

 • Ellinor

  Jag tror inte jag varit med riktigt ändå från starten, men näst intill 😉 Inte klokt vad åren går! Blickar man tillbaka på allt man gjort och varit med om under denna tid är det kanske inte så konstigt, men tio år (nio) känns som en evighet. Att kunna referera till saker som hände så långt tillbaka i tiden och ändå inse att man pratar om en tid som vuxen (nåväl…). Det är då man börjar inse att man har några år på nacken 😉

 • ISA

  fin bild! hehe skoja. Nä men jag kan också bli sådär cheezy-tacksam över att folk tar sig tiden!! helt otroligt ju, att engagera sig, komma med råd, pepp, åsikter. Så fint egentligen <3

 • annelie

  Jag har faktiskt varit med från start och jag lär ju inte sluta! Älskar att komma in här och drömma mej bort. Jag känner mej aldrig ensam när jag läser din blogg och det är väldigt skönt, plus alla härliga bilder och genuin text. Jag lämnar aldrig spår efter mej numera (varför vet jag inte, kanske ska börja igen) men nu kände jag att jag var tvungen. Det ryckte i fingrarna när du var här i Stockholm sist! Många kramar och tack!

 • Lovisa

  Ja herregud, det är de fina kommentarerna som får en att fortsätta blogga tycker jag! Det här communityt är verkligen fantastiskt ibland. Och jag måste säga att jag ALLTID blir så himla glad av att läsa dina kommentarer! <3

 • christinestories

  Hej Annelie! Tack, vad fint du skriver. Och vad glad jag blir av att läsa detta. Det tar jag verkligen till mig 😊 Kram på dig!

 • christinestories

  Aww, gulle då! Detsamma är allt jag har att säga, och jag blir så glad av att höra att DU blir glad av det jag skriver till dig. Du har så rätt dessutom. Det är otroligt vad det är fantastiskt vissa gånger! Kram!

 • teruko

  Det är inte svårt att tycka om det du skriver, snarare svårt ibland att inte kommentera. 😉 Tänker ibland att mina synpunkter kan vara lite ”anakronistiska”, vi är ju inte direkt jämgamla… Men jag gillar verkligen din blogg och dina härliga foton!

 • christinestories

  Det är det jag tycker är fint. Man lär sig så mycket av andra som inte är av samma generation som en själv. Som exempelvis vad anakronism betyder 😉 Så kommentera gärna, det gör mig bara glad. Och tack för ditt oändliga beröm, det är verkligen uppskattat!

 • Maja

  Jag har verkligen varit sämst på att kommentera de senaste månaderna och ett tag var jag dålig på att läsa också (gäller alla bloggar jag följer). Tack för att du delar med dig! Tycker det är så mysigt att kika in här och få ta del av vad du har för dig. Kram!

 • christinestories

  Ja men sådär är det ibland. Har själv gått genom sådana perioder. Ibland har man ju fullt upp med sitt egna och har inte tid att följa andras liv 😉 Men kul att du kikade in och skrev till mig. Hoppas att allt är bra med dig! Kramar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.