Things I like

Drömmar om sol och södra Frankrike


Från juli när jag och Iryna var i Avignon. Vi hade så himla kul då trots att vi bara känt varandra knappt en vecka. För att inte tala om att vi knappt kunde kommunicera då, haha. Åh min fina vän, är så glad att vi träffades <3


Provence är fantastiskt vackert. Dit ska jag igen en dag!


Ledig 2 veckor i maj… blir det franska rivieran då kanske?

Jag borde sova men sitter här och lyssnar på fina Melissa Horn och drömmer mig bort till värme, sol och resor. Åh vad jag vill åka ner mot ekvatorn innan jag åker tillbaka till Sverige. Det är jäkla Claes fel… han skickade massa bilder från sin Teneriffa-resa i julas på msn. Skit på honom. Plåga mig sådär. Det är elakt.

Nej får nog sova nu. Jobbar hela långa dagen i morgon och efter det ska jag möta upp med Linda. Blir middag och sen någon eventafterworktjohejsan som hon fått inbjudan till med jobbet. Ska bli trevligt. Dags att supa bort vinterdeppet! 😉 

À bientôt!

0 kommentarer

  • Karin

    Åh vad härligt somriga bilder! Jaa, lätt att du ska ner i maj! Då kan du hälsa på mig! 😊

    Jag tror faktiskt att hon köpte sykitet på Ica Maxi, tro det eller ej! Men jag har sett den lite överallt, tror den säljs på livsmedelsaffärer i syhörnan, så håll utkik där! Annars finns den nog på Åhléns city också.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.