C'est la vie

I miss being rich


Sådana här ska jag kränga när jag kommer till Stockholm… mums!

Jag är hungrig. Men har ingenting hemma. Och att gå ut i det fina vädret lockar inte direkt. Har suttit i sängen sedan jag vaknade i princip. Fast kämpade på mig jeansen(nytvättade = tighta som fasen), som jag matchar med nya myströjan från GAP, för att känns mig lite mer ”igång”.

Chattat med en kompis om franska svärord, framtidsplaner och annat. Och skrivit ett nytt franskt CV. Ska skriva mitt lettre de motivation med ikväll, sen ska jag söka lite olika saker och se om något intressant dyker upp.
Hade inte tänkt söka nytt för jag har trivts rätt bra såhär. Kommer ju antagligen jobba som en idiot hela sommaren sen och resten av mitt liv så det kändes skönt att ha det lite slappt. Men nu börjar jag sakna att vara rik, haha. Plus att när jag kommer tillbaka till Sverige sen så vill jag vara ledig under juni. Då behöver jag ha lite mer mig för att kunna ha kul utan att behöva ta av sparpengar.
Nog att tiden på Lidl var bra seg och jobbig ibland, men de där 4-5000 kronorna bara för att shoppa varje månad var ju inte helt fel 😛

Sitter och saknar mina negerbollar med(och ja, man får säga det… tro mig jag är inte rasist för det). Köpte ett paket på IKEA när jag var där förra veckan, men glupsk som jag är så har jag ätit upp alla redan, haha! Tröstade mig med lite mörk choklad. Men det är ju inte särskilt nyttigt.

Nej dags att dra till jobbet. Får svänga förbi någonstans och köpa något att äta.

Ciao!

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.