Outfits

Från tio till fyra


Haha i spegelbilden ser jag typ gravid ut! Men det är jag inte 😉

Eftersom det helt plötsligt bestämdes för deppigt vinterväder(jag HATAR den här kylan och vintern som alsrig tar slut!), och graderna sjunkit från 10 till 4 på ett dygn, så får det bli vinterjackan idag istället för trench. Och jeans och varmaste tröjan. 

Men jag bjuder på gårdagens outfit.
Jeansshorts och prickig blus från Zara, kofta och strumpbyxor(modal) från Lindex, halsband från Marc Labat och armband från Pilgrim. Skorna är från en liten butik vid Montparnasse. Det är nästan alltid någon som kommer fram på stan och frågar var jag köpt dem, haha! Bra köp eller? 🙂

0

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.