Restaurants/Bars/Cafes in Paris

Dinner Dallas style in Paris

 

 

Jag skrev för ett tag sedan om en restaurang jag och Natalie var på innan min semestervecka i Sverige. Vi bokade som sagt via La Fourchette – något som jag verkligen rekommenderar. På så sätt kan man gå på lite mer ”pricey” restauranger, men ändå betala lika mycket som på ett ställe med billigare rätter.

 

Restarangen heter Le Dorcia och ligger precis vid Bourse (Paris börshus, även närmsta metrostation). Retrostilen får en att känna som att man är i ett Dallas-avsnitt. Djurhudar på golvet, beige soffor och rottingfotöljer, mörk träinredning, plantor och vackra kristallglas i 70-talsstil… Maten var inte särskilt kopiös men väldigt god, och servicen (och de snygga servitörerna) kompenserade dessutom det. Förrätten med boeuf mariné et legumes var riktigt god.

 

Jag kan verkligen rekommendera ett besök, vare sig det är för lunch eller middag.

 

 

 
0

0 kommentarer

  • Jenny

    Jag älskar att testa nya, lite udda restauranger. När jag var i malmö testade jag två nya, Saiko och Dubbel, dubbel. Det är jättebra med erbjudanden sådär. Här i Sverige har ajg använt mig av bookatable.se. Det ser ut att ha varit en mysig kväll ni hade!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.