Beauty

The Mudmask Monster

 

 

Jag kletade nyss på en ansiktsmask. Christophe tittade på mig och sa ”mmm, sexy!”. Fullt seriös kan jag ju tillägga. Jag trodde han var ironisk men han tyckte på allvar att jag var sexig med ansiktet fullt av kletig mudmask. Han är speciell, min fransman. 

 

Det har regnat non-stop sedan i morse här i Paris. Egentligen ville vi åka bort till St Emilion och Village de Bercy nu på eftermiddagen, men insåg att det nog inte skulle vara särskilt trevligt ändå i det här vädret. Efter lite träning och brunch har vi i astället bestämt oss för att kolla på film. Jag har aldrig sett The Prestige, men den ska tydligen vara bra, så den fick det bli. Lite hemmaspa och filmmys passar perfekt söndagar som denna. 

 

 

 
0

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.