Vardagslyx

What makes a Monday better

 

 

I fredags tog jag med svenskt godis (ok, Fazer är ju inte svenskt, men Finland har väl tillhört Sverige en gång i tiden?) till mina kollegor. Yuhao, min kinesiska kollega, älskade Marianne-karamellerna. Janneke hade sett fram emot chokladen hela dagen tydligen. Det finns lite kvar dessutom, av chokladen med. Sådant gör sega måndagar lite roligare. 

 

På måndagar brukar jag inte orka klä mig i annat än jeans, t-shirt och sneakers. Idag är ett undantag för jag tog på mig min nya blus som jag köpte i lördags. Jag inbillar mig att dagen blir bättre då. Det återstår att se!

 

 
0

0 kommentarer

  • Ellinor

    Roligt att kunna bjuda på "lokala delikatesser". För egen del skulle jag alla gånger välja fransk choklad framför den svenska, men för någon som inte tidigare smakat, är det kanske spännande 😉 Hoppas att du får en fin måndag! Tror absolut att klädval kan spela in, om inte annat så på känslan. Kram

  • Louise i Italien

    Det är så roligt när man kan ta med lite av sina egna svenska traditioner till jobbet. På midsommar i år hade jag gjort jordgubbstårta och blomkrans och kollegorna älskade det. Haha! 😊

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.