Things I like

Dinner company

Efter en lång och trött dag är jag hemma. Och jag njuter verkligen av det. Fredagskänsla känner jag inte direkt. Av flera anledningar. Mycket för att jag ska upp tidigt i morgon och jobba. Uscha. Dessutom börjar jag en timme innan Becci så kan inte få skjuts. Typiskt när vi båda jobbar helg!

Men nu ska jag ställa om mig från mitt trötta mood, för när som helst kommer snart Fanny över för att äta middag med mig. Jag får vänja mig vid svenska middagstider nu igen eftersom att jag typ måste gå och lägga mig vid nio både ikväll och i morgon. Shit, så tidigt har jag nog aldrig gått och lagt mig på en fredag, haha!

Hur som helst så ska jag bjuda på samma som jag gjorde till mig och Christophe till nyår. Potatisgratäng med kyckling och sallad. Blir nog gott! Och mysigt att träffas igen. Var ett tag sen nu.

Åter till potatisskalandet. Ciao!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.