Travels

Weekend trip booked!


Denna gången tittade jag extra nog så det blev rätt håll när jag bokade biljetterna 😉


Nästa resa till Paris blir inte förrän i mars. Men en weekend bort innan dess behöver jag för att orka med den här sega startsträckan innnan våren. Därför ska jag och mon amour mötas i Amsterdam i mitten på februari. Kvällen efter min ekonomitenta. Det blir nog extra behövligt då! 

Det är den helgen då vi firar två ETT år. Eller ja då det var ett år sen vi möttes. Vi har inte ”dåblevvitillsammans-datum”, utan vi var mer eller mindre tillsammans redan efter 2 veckor dejtande. Bara att han inte vågade erkänna att han var head over heels förälskad i mig, haha!

Hur som helst så ska det bli riktigt trevligt. Kul att se något nytt för i Amsterdam har jag aldrig satt min fot. Jag längtar verkligen! Just nu känns det skönt att ha det att se framemot.

Någon läsare som varit i Amsterdam?

0 kommentarer

  • Madeleine

    Jag har:) Fast det har jag ju redan sagt… Det där med tillsammans-datum har inte vu heller. Vi har ett då-träffades-vu-så-där-har-vi-ett-datum. Som ni!
    Egentligen ska man åka till Amsterdam i slutet på april. Då är det deras Queensday och det firas ordentligt! Det är dessutom lite mildare väder då. Vi åkte kanalbåt. Ni borde besöka tulpanodlingarna. Det är en otroligt vacker stad med gamla hus. Vi bodde som jag sagt tidigare i red light district. Kolla upp hotellet ni ska bo på för standarden är väl sådär… Priserna är som i Sverige. Drinkar är lite billigare.

  • Sofie

    Hej! Har precis upptäckt din blogg. Roligt! Jag gillar också Paris..Har förstått att du läser en ky-utbildning inom marknadsföring, men vilken? Och ska du göra din praktik i Frankrike?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.