C'est la vie

Dinner and a movie

Jag tog en kort promenad till Coffee Parisien för att köpa hem lite middag. Det var det eller knäckemackor. Jag tog en sallad med avokado, grapefrukt och tomat. Enkelt och inte så speciellt mastigt men jag åt en sen lunch så jag var inte superhungrig. 
Jag ska äta min middag nu och se på Australia. Har ju inte sett den ännu. Så det är på tiden!

Btw, jag kommer öppna en låst blogg. Jag har nu ganska många läsare och eftersom det är så många som jag inte vet vilka det är så känner jag mig inte så bekväm med att skriva för personliga saker. Jag behöver någonstans för att kunna skriva fritt som jag vill. Denna bloggen kommer fortsätta som vanligt men mer Paris-inriktad och mindre om mitt privata liv. Jag vill dock poängtera att jag inte kommer sluta visa bilder från min vardag och den kommer ha samma personliga känsla. Visa ämnen berör alla och jag kommer alltid skriva från hjärtat oavsett om det handlar om en diskussion om allvarliga ämnen eller en åsikt om den nya GB-glassen. I’m still me. But just not all of me 🙂

Om ni vill ha lösenordet till den andra så lämna en kommentar med er mailadress, så skickar jag lösenord till er. Brukar ni läsa och inte har en blogg så får ni gärna skriva vilka ni är och varför ni vill läsa den andra bloggen.

Vill ni hellre maila direkt? christinesblogg@hotmail.com

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.