C'est la vie

Jag för 4 år sedan

Jag fick en bloggutmaning av Ferferi. Det gick ut på att man skulle leta rätt på den 10:e bilden från bloggstarten. Ni som läst min blogg innan jag flyttade till Paris vet att jag inte bara bloggat i ett år. Nej jag började faktiskt blogga i mars 2006. Shit så länge nu när jag tänker efter! I mer än 4 år har jag skrivit och dokumenterat mitt liv.

Hur som helst så ändrade jag spelreglerna lite, hehe. Det får man faktiskt när man bloggat på länge och min tionde bild var ett par tights jag fotat. Skittråkigt och ingen mening alls. Sen de andra var suddiga och tråkiga.
I början tog jag mest en massa bilder på mig själv. Ja outfitsbilder. Nästan varje dag. Jag började blogga för att jag läste Engla’s blogg och jag tyckte det verkade en rolig grej. Denna bilden är från i april och är fotad hos min dåvarande pojkvän. Tänk så mitt liv har förändrats sedan dess! Det roliga är att tröjan har jag fortfarande kvar. Vissa saker håller man kvar vid, haha. Väskan är ganska sliten och ligger förmodligen någonstans längst in i förrådet och jeansen försvann när jag gick upp i vikt något år efter det. Gud ser ni så smal jag var?! Det där skärpet är ett som jag snott av min mamma. Jag måste ju hitta det när jag kommer hem i juni.

Hur orkade jag fota mig varje dag? Och vissa dagar hade jag ju bara ett par jeans och vanligt en tröja, haha. Hur kul och inspirerande är det? Jag har svårt att förstå hur folk orkar fota ”dagens” varje dag ännu. Jag för min del har varken tid eller lust 😉

Okej, då utmanar jag nu: Lollo, Nina, Magdalena och Ellinor.
Jag bara valde random nu men ni andra kan väl göra det med?!

0 kommentarer

  • Ferferi

    Men vad skojigt att du tog dig an det! Kul att se lite gamla pics 😊 Så det var absolut ingen fara att du ändrade reglerna lite. Förstår att du behållt tröjan förresten, hur fin som helst.

  • Magdalena

    Förstår inte heller hur man orkar fota outfits varje dag, eller framförallt hur man får tid haha. Jag har superbråttom när jag ska till jobbet och e alltid ute i sista minuten 😊

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.