C'est la vie

Lucky me


Bilder från min promenad i Bois de Boulogne i eftermiddags. Vackert va?

Hur fasiken blev klockan 18.20? Weird. Jag har suttit och ansökt om ett jobb som Janis tipsade om. Jag kommer nog inte få det eftersom att det är i en butik och tyvärr måste man nog vara besatt av mode och typ ha sån där extremt trendig och överambitiös stil med träskor, trasiga vintageväskor och bajsa-på-sig-byxor. Jag fick göra om det två gånger eftersom att jag råkade komma åt e knapp så allt försvann. Ni vill inte ens veta alla svärord som kom ur min mun…

Fina vänner man har dock. Tipsar om jobb stup i kvarten, låter en låna tvättmaskinen, hjälper en flytta, hjälper en med ens CV, generösa etc etc. Jag skulle inte byta ut dem ens mot en årsförbrukning av Marabou Daim!
Dock har C skrivit som intresse på mitt CV(vilket jag inte sett innan) ”välgörenhet”. Hahaha! Jag dööör. Hur fick han den idén liksom? Jag bytte ut det mot det mindre pretentiösa ”skidåkning”. Gud jag måste fråga honom om det där när han kommer tillbaka 😛
Hur som helst så känner jag mig peppad nu. I morgon ska jag söka MASSOR med jobb!

Nu ska jag ta en dusch, för det har jag ännu inte gjort och nu stinker jag nog en hel del. Sen ska jag fixa och trixa här hemma. Jag har rensat en hel del och slängt och sorterat mina saker men jag måste fortfarande lista ut hur jag ska göra med mina kläder. Jag gillar inte att lämna saker bakom mig men tyvärr tror jag att det blir svårt att få med allt till Sverige. Och så kommer jag ju troligtvis tillbaka hit så jag får lämna det jag inte behöver nu hos C.

Okej nu blev detta lite för långt. Som vanligt. Men vi hörs senare va? Jag har en känsla av att min skrivkramp lättat lite så nu kan ni nog förvänta er mer frekventa uppdateringar 🙂

0 kommentarer

 • Karin i Nice

  Gud så fint! vill också ligga i en park…

  Jaså, graninge känner jag till! 😊 tror det ligger utåt värmdö-hållet… Tack så jättemycket 😊 Det är superskönt att vara hemma! kan ta hand om allt som jag inte kunnat göra där borta och sen kommer jag tillbaka igen fit for fight! Känns speciellt bra såklart eftersom jag vet att jag har jobbet fixat och kommer tillbaka snart.

  När kommer din fransman tillbaka då?

 • Linda

  Gud vilka underbara bilder! Jag saknar värmen, här i Göteborg är det kallt nu och grått grått grått!
  Supertrist! En tripp till frankrike vore helt rätt just nu!

  Caféet frukosten var på heter Ethels och ligger här i Göteborg! Superhärligt fik verkligen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.