Things I like

Finally back


Mina nya solbrillor fick invigas idag. Coola va?

Gissa vad jag har gjort nu då? En videoblogg. Vill ni se? Haha! Hmm, jag får se om jag vågar lägga upp den ;-P

Idag har jag varit superduktig och promenerat och även joggat lääänge. Solen skiner och äntligen börjar det bli varmare. Det var på tiden! Låt oss nu bara hoppas att det håller i sig. I förrgår såg jag på le meteo att det skulle ösregna hela dagen på tisdag och nu visar de sol. Låt oss hoppas på det senare.

Jag kom föresten hem och upptäckte att jag helt glömt bort att stänga av plattan i morse när jag kokade gröt. Så den har alltså stått på i flera timmar. Shit hur smart var det?! Tur att jag inte brände ner hela stället!
Nu ska jag fixa en sen lunch och till efterrätt blir det nog en chokladpudding(Danone chocolat noir, sååå god!). Hihi. Är det helg så är det helg! 🙂

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.