Culture Paris/France

Det hjälpte i alla fall för stunden

Jag skrev ett blogginlägg och när jag fick ett peppande mail från syrran på FB kände jag att ”nej, varför ska jag haka upp mig på pettitesser?”. Insåg sedan att det nog var lite för bittert och tog bort texten. Jag vill inte att ni ska se mig som bitter. För egentligen är jag ganska glad. Bara det att det är den där tiden på månaden. Och vissa saker går mig på nerverna. Bägaren rinner över.

Men det var skönt att skriva av sig lite. Det var det faktiskt.

Hur mår ni? Jag sitter på Starbuck’s och flyr undan kylan. Det är ISKALLT i Paris just nu.

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.