Things I like

SUNDAY BRUNCH

Idag var tanken att jag och Linda skulle bruncha pâ Breakfast in America men det var sâ mycket folk. I stället hamnade vi pâ ett annat ställe i Marais. Det var helt okej men vi saknar bâda tvâ bra brunchställen där man faktiskt fâr lite mer för det höga priset. 17 euro är ganska saftigt när det inte är en buffé.

Resten av dagen har jag kollat pâ film och ätit kakor. Nu är jag pâ ett internetcafé och väntar pâ Christophe som är pâ väg hem. Han har varit borta sedan i morse sâ jag ser fram emot en mysig middag och massor med pussar.

0

0 kommentarer

  • Jenny

    Jag körde också brunch igår. Det är ganska dyrt med brunch, tycker jag. Å andra sidan brukar jag vara mätt nästan hela dagen när jag brunchar…

  • Robin

    Vi var på ett supertrevligt brunchställe på 3, Rue de Rosiers senast, Le loir dans la theiere. Det kostade visserligen 19 euro men som helglyx var det garanterat värt, jättemysigt och supergod frukost. Ägg med korv (man kunde få äggen på flera sätt men vi valde scrambled), yoghurt, äppelmos, flera olika sorters bröd (både grovt och toast), croissants och pain au chocolat, kaffe och choklad. Jag orkade bara lite mer än hälften!

  • Anders

    Jag och Robin brunchade på Le Loir dans la Théière när vi va i Paris senaste. Lite dyrt med 19€ kanske men väldigt bra och god brunch. Väldigt välbesökt ställe som även verkade ha pajer och annan mat. Enligt internet är adressen: 3 rue de Rosiers.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.