C'est la vie

Det finns bara två av oss, och det är vi


Bästa lillasystern!

Alla goda ting är två. Och tur då att vi är två systrar i familjen. Livet blir både roligare, lättare och mer meningsfullt med en syster. Saker och ting blir bättre. Som t ex att springa 3 km en kall och regnig höstkväll, skratta åt Bonde söker fru och lära sig nya begrepp.
Det finns fördelar med att ha en smart syster som läser juridik föresten. Ikväll har hon hjälpt mig med en ganska svår uppgift och tack vare hennes tålamod och kunskap förstår jag nu lite bättre och vet hur jag ska skriva.

Förresten, min syster har en blogg hon med. HÄR hittar ni den!

Nu går ögonen i kors så jag ska nog checka in under duntäcket. Mmm… vad vore vintern utan duntäcke? Antagligen samma. Men inte lika varmt och skönt. Ja, ibland inser man hur bra man har det.

0 kommentarer

 • Madeleine

  Duntäcke året runt för min del! Vi har köpt ett stort duntäcke nu som jag kan vira in mig i när jag är själv i sängen. Om jag fryser ska jag plocka fram det förra vinterduntäcket också.
  VAD vore vintern utan duntäcke? Syntet och allt det där. Nej nej!

 • Ellinor

  Jag var tvungen att titta på bilden både en och två gånger extra – så lika ni är!
  Visst är det underbart att ha en syster…synd bara att min inte finns lite närmare.

  Stor kram

 • julia

  haha, kul att folk tycker vi är lika! svårt att se det själv. förutom vårt störda sätt då. heheh. Du är himla bra att ha du också ska du veta!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.