Vardagslyx

I deserve a mocha latte

Goooooomorron gomorron!
Hur mår ni idag? Jag hade gärna legat kvar i sängen men i morgon är det tenta så det går tyvärr inte. Jag ska strax iväg och träffa Madde och Gyltene för plugg. Men först frukostkaffe på Espresso House innan Stadsbiblioteket öppnar. Vet ni sist jag köpte mig en mocha latte? En månad sen! Dagens höjdpunkt ungefär. Det visar hur roligt mitt liv är som stressad student.

Men snart är det helg och i morgon kommer den här fina tjejen och hälsar på mig i Malmö.
Ellinor, vi sover till minst halv tio på lördag va? 😉

0

0 kommentarer

  • Ellinor

    …oh, ja! Jag behöver öva på mina sovmorgonsfärdigheter men efter den här veckan borde det inte vara några problem. Vet du vad det bästa är då (förutom att träffa dig så klart) att på söndag får vi en hel extra timma, helt gratis 😊

    Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.