Things I like

Croissants & Philadelphia

Fransmännen har äntligen tagit slag i saken och börjat importera Philadelphia. De vanliga förpackningarna var slut på Monoprix så jag fick köpa de små som räcker till typ en frukost. Haha, typiskt fransmännen, sjukt onödigt! Fast okej, om man ska på picknick är det ju praktiskt.

Jag gick och köpte croissants och pain au chocolats i morse(läs: i förmiddags) och nu är vi båda supermätta efter en stor frukost. Jag vet inte ännu vad eftermiddagens planer blir men ska göra mig klar så får vi se hur det utvecklar sig. Vi har åtminståne sol nu och graderna ligger på ca 16. Lite bättre än 10 måste jag säga!

Ni som är i Sverige, sitter ni i parken och är lulliga nu eller? Jag har inte firat valborg sen flera år tillbaka. Det känns som en ursäkt för svenskar att bli fulla innan lunch…

0 kommentarer

  • Carolina

    Hahahaha! Vad kul med philadelphian, jag skulle göra en paj till min kille när vi var i Paris förra sommaren och då behövdes det just philadelphia men det fanns inte! Han tyckte jag var knäpp som gick och frågade runt… Pajen blev väldigt misslyckad ha ha

  • Mia

    Jag satt i en park i Lund där firandet förstås är ENORMT men nej, det var liksom inte som förr. Man börjar helt enkelt bli för gammal. 😊

    Är riktigt avis på frukosten din, här blev det A-fil imorse. Av någon anledning känns det inte lika lyxigt. Hm..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.