Things I like

Bakelser och geléhallon


Elsa hugger in!


Hon hade med sig en påse geléhallon till mig! Exakt hur många utlandssvenskar blev avundsjuka nu? Hähä.

I eftermiddags åkte jag bort till 15:e för en dejt med Elsa som är i stan över helgen. Vi har inte träffats på över ett år så det var ett kärt återseende! Kramkalas och ”oj vad vi missat grejer!”. Hon och jag träffades för 1,5 år sedan i Paris och blev direkt goda vänner. Vi hängde hela hösten och när hon åkte hem till Stockholm kändes Paris så tomt. Så det var kul att vi hann ses nu i helgen. Vi satte oss på ett ställe vid La Motte-Piquet och åt varsin bakelse, som sig bör en lördag i Paris. Supermysigt.

Och ja, jag är medveten om att min blogg just nu är en mat/godis/efterrätt/frukost-bildblogg. Sorry. Ska sluta!

0

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.