C'est la vie

Crêpes


Jag AVSKYR att plugga. Blä.

Efter att ha lyckats hitta ett internetcafé för att très rapidment skriva ner schemat för jobbet i morgon, så hamnade jag på ett extremt fullsatt Starbuck’s i Marais. Killen som sat brevid med sin Mac berättade att det ALLTID är så på den Starbuck’s. Det var rena turen atrt jag ens fick en sittplats. Vissa flyttade runt 3 gånger och stod som hökar över andras bord, ”ska ni gå snart?”. Själv orkade jag inte lägga energi på att hitta ett bättre bord än det jag lyckades komma över.

Fick iafl lite tid för att planera veckan, studera morgondagens schema och plugga lite subjektiv och annan komplicerad grammatik. Men nästa gång går jag inte dit kan jag ju säga.

Efter det gick jag för att möta Iryna utanför Musée Pompidou, men det var stängt pga strejk. Såklart. Så först fastnade vi i en helt underbar liten prylbutik vid Centre Pompidou, de har så himla mycket roliga grejer där! Skulle kunna köpa ALLA mina julklappar där, haha! Lyckades hitta ett par fina (och billiga) örhängen på Six, som ligger precis brevid, som skulle varit en julklapp. Men jag blev så kär i dem själv så jag behåller dem, haha! Får köpa likadana nya, höhö.

Sen åkte vi istället hem till henne. Hon gjorde goda crepes till oss och så snackade vi en massa om allt och inget. Det blev en trevlig söndagkväll till slut. Hon hittade dessutom en bok med alla museum i Paris och på torsdag ska vi till ett väldigt intressant sådant. Mer om det i veckan.

Nu ska jag se ett avsnitt av The Hills och sen sova. I morgon är en viktig dag! Måste vara pigg och på hugget. 🙂


Iryna gör crêpes.


En med ost och skinka, och en med nutella. Men ärligt talat så var den med ost och skinka godare. Hur kunde jag älska Nutella så mycket innan? Usch.

0 kommentarer

  • lameilleuse

    Ah, le subjonctif 😊 Bara du inte gör som japanerna och blir överambitiös. Eller vad sägs om tjejen som knallade in på bageriet och sa "J'aimerais que vous me donnassiez une baguette, s'il vous plaît."
    Bagaren såg ut som ett frågetecken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.