Things I like

Jag längtar efter allt som hör julen till


Hade det inte varit för att jag kommer till Malmö ca midnatt torsdag den 17e december, så hade jag köpt en lussebulle på Pressbyrån på centralen direkt. Kan någon skicka ner lussebullar till mig?!

Första advent idag. Har typ förträngt det under dagen, jag har ju inget julpynt. Det känns lite deppigt och tråkigt. Här kan ni se hur mysigt jag hade det förra året när julen invigdes. I år kommer nog inte den riktiga julstämningen infinna sig förrän den 18:e december för min del, när jag är i Malmö igen för julfirande. Tredje advent kommer jag iafl få uppleva hemma med familjen.

Sitter och drömmer om julgransljus, Mariah Carey’s Merry Christmas-skiva, Coca Cola’s julreklam(myyys), julmust, söta äventyrfilmer, lussebullar, glögg, slå in julklappar(jo jag tycker det är skitkul!) och julskinka. Åh så mysigt det ska bli med jul snart! Över två veckors ledigt. Umgås med familj och vänner i lugn och ro, gå på julmarknad och äta gott. Bara slappna av. Underbart!

Räknar dagarna…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.