C'est la vie

Cleaning out my closet

IMG_6821

Min dag igår: tvättstuga och städning. Ungefär. Jag har rensat bort en massa kläder också. Mycket kommer nog hamna i de där återvinningsgrejerna på H&M, eller till klädinsamling, men jag har en hel del som jag kan sälja. Någon som har erfarenhet av att sälja kläder via någon hemsida eller app? Jag har funderat på de där Facebook-grupperna. Jag vill att det ska vara så smidigt och snabbt som möjligt att lägga upp annonsen så Tradera går bort. Det känns så skönt att skala ner på den fronten för vissa dagar har jag sådan beslutsångest med vad jag ska ha på mig att jag bokstavligt talat står och gråter krokodiltårar medan jag river ut alla kläder för att jag inte har någonting att ha på mig. Eller så sitter allt fult och är obekvämt. Så att ta bort alla kläder som jag ändå inte trivs i kan nog minska den där beslutsångesten.

Nu ska jag cykla iväg och gå på yoga. Det ska bli riktigt skönt! Vi hörs lite senare mina vänner. Jag hoppas att ni har en riktigt skön söndagsförmiddag oavsett vad ni har för er.

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.