Chocolate lip scrub

Äntligen fredag! Det ska bli så skönt att verkligen få vila den här helgen. Jag vill bara fokusera på mitt välmående. Koppla av, ta hand om min kropp, äta bra och varva ner. Jag tänker gör sådana där saker som att äta långfrukost i sängen och inte klä på mig förrän på eftermiddagen, rensa ut det där köksskåpet som – pga lathet – allt bara dumpas i, titta på serier, försöka läsa ut boken jag började på för typ en månad sedan och fortsätta på mitt nya träningsspår. Jag ska även passa på att umgås lite med mamma för det var länge sedan nu.

Förresten måste jag tipsa om en sak jag köpte förra helgen. Nämligen den här läppskrubben från LUSH som smakar choklad och apelsin. Eftersom att det består av helt och hållet naturliga ingredienser så är det bara att slicka sig om munnen när man skrubbat läpparna. Eller hångla med någon som gillar smaken av choklad och apelsin, och som också behöver en läpp-peeling.

Nu ska jag gå från jobbet. Jag funderar på att kanske stanna till på ett kafé för en kaffe. Det är ju trots allt fredag och solen skiner.

Hoppas att du får en fin start på helgen min vän! <3

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Rulla till toppen