Health & Fitness

I’m telling you, it’s true.

Hallelujah moment gå gång nu ska ni veta. Jag ska gå och träna. Jag minns inte ens sist jag tränade. Så länge sedan var det. Jag vet inte vad som hänt med mitt annars så regelbundna träningsschema. För två år sedan var jag på gymmet 2-3 gånger i veckan. Numera blir det väldigt dyra genomsnittliga träningspass. Samtidigt som det känns helt meningslöst att betala flera hundra kronor i månaden för ett gymkort så vill jag inte säga upp det. Det vore lite som att misslyckas. Förvisso har jag väl redan gjort det med tanke på att jag inte satt min fot på SATS fler än fyra gånger de senaste tre månaderna.

Så jag ger det ett nytt försök för just nu känner jag att jag både behöver energin och de positiva aspekterna träning bidrar till. Jag tränar inte för att gå ner i vikt, eller hålla vikten, utan för endorfinernas och den mentala styrkans skull. Jag behöver ett bättre immunförsvar, bättre sömn och mer ork i vardagen. Plus att det är trevligt att kunna öppna en syltburk utan att få mjölksyra i armen eller kunna springa 50 meter till bussen utan att bli andfådd. Det senare kanske jag dessutom slipper när jag väl orkar ta mig upp i tid på morgonen utan att snooza tio gånger.

Nu ska jag ju inte sitta här tills jag börjar ifrågasätta vad jag är på väg att ge mig in på. Dags att leta upp gymkortet och bege mig iväg. Wish me luck!

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.