Weekend

När jag går i mina gyllene skor

När jag var i Tyskland hittade jag ett par guldfärgade sneakers som jag fastnade för vid första ögonkastet, och i första bästa butik vi besökte på fredagen. De kommer från Reebook. och köptes på rea för 45€. Inte alls dumt pris. Det märket känns väldigt nostalgiskt. Var inte det väldigt poppis på 80- och 90-talet? Hursomhelst är de väldigt sköna, och dessutom varma, så dessa skorna kommer jag använda mycket. De kommer bli perfekta att ha med i resväskan nästa söndag. Bilderna ovan är ifrån förra helgen och tagna av min kompis Louise. Bilden nedan är så cool.

Jag gjorde ingenting speciellt igår kväll, men träffade mamma för en fika direkt efter jobbet. Vi satt på Espresso House på Värnhem (jag är egentligen inte så förtjust i den kafékedjan, men det är det enda som finns där i närheten som är öppet efter klockan 16) och pratade om ditten och datten. Ibland blir jag tokig på min tjatiga mamma, men så är hon egentligen den bästa mamman man kan önska sig. Varm, kärleksfull, omtänksam och ställer alltid upp. Efter att vi handlat lite god mat och mamma köpt sin lilla flaska rött (jag har fått det här med livsnjuteri från båda mina föräldrar, men nog mest från mamma) så kramades vi hej då och så cyklade jag hem. Lagade mat och tittade på en serie. Somnade sedan strax efter midnatt.

Imorse vaknade jag utvilad klockan 09.25 och hade fått ett meddelande av en kompis. Hon hade en extra biobiljett som går ut idag och erbjöd den till mig. Väldigt snällt må jag säga. Så jag ska bjuda med mamma på en sen eftermiddagsbio. Nu ska jag svepa mitt kaffe, sätta på en skön spellista och dra igång med lite fixande här hemma. Bära upp sommarkläderna till förrådet, städa ur köksskåpen och dammsuga. Jo jag vet att jag skulle ta det lugnt i helgen, men det är ganska skönt att bara dra runt hemma i morgonrocken, lyssna på musik och pilla med grejer.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.